MŪSU REALIZĒTIE PROJEKTI 

  Mēs esam uzstādījuši vairāk nekā 25 000 saules paneļus visā Baltijā. Zemāk varat apskatīties uz dažiem no tiem.

uzzini vairāk par SAULES PANEĻu uzstādīšanu

1. Kā nonācāt pie domas uzlikt saules paneļus?


Par saules paneļu montāžu, jau kādu brīdi domāju, bet aktīvāk par to sāku interesēties pēc elektrības cenu pieauguma, jo mans pieslēgums bija saistīts ar Nordpool biržu. Pēc ne īpaši patīkamiem cenu lēcieniem un sekošanai līdzi elektrības cenai, sapratu, ka vajag darīt kaut ko lietas labā. Tā arī sāku pētīt iespēju uzmontēt uz jumta saules mikroģeneratoru sistēmas.


2. Kas bija galvenais faktors, kādēļ izlēmāt par labu saules paneļiem?


Galvenais faktors saules paneļu izvēlē bija manu draugu un paziņu pozitīvā pieredze saules enerģijas izmantošanā, kas ļāva viņiem ievērojami samazināt savus ikmēneša maksājumus par elektroenerģiju. Papildus stimuls saules paneļu uzstādīšanai ir arī Valsts atbalsts.


3. Kādēļ izvēlējāties tieši Solarshop?


Tas bija mans veiksmes stāsts. Kādā vakarā sērfoju internetā līdz kādā brīdī parādījās reklāmas logs par piedāvājumu no Solarshop, jo iepriekš biju skatījies mikroģenerātoru komplektus pie citiem izplatītājiem. Paskatījos Google atsauksmes, kas kopumā bija pozītīvas, pakonsultējos ar kolēģiem, kuri jau kādu laiku ražo elektroenerģiju, par dažām tehniskām niansēm attiecībā uz piedāvātajiem risinājumiem, komplekta cenu. Papildus bonuss ir dokumentācijas sagatavošana Valsts atbalsta saņemšanai. Profesionāli montieri uzstādīja sistēmu nepilnas dienas laikā.

Saules paneļi: 20

Saules paneļu modelis: Jinko 420/425w Saules Paneļi N-type

Invertors: Growatt MOD 8000TL3-XH

Kopējā sistēmas jauda: 8.4 kW

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.